panika u madridu

Problem za Atletico; uvrijeđeni kapetan nakon dugih devet godina odlazi iz Madrida

07.01.2019 u 10:52

Bionic
Reading

Diego Simeone i čelnici Atletico Madrida u nevjerici su nakon što je Diego Godin (32) objavio kako ovog ljeta napušta redove 'rojiblancosa'. Sjajni je urugvajski stoper već devet sezona u klubu, kapetan je Atletica i jedan od najvažnijih igrača svih ovih godina...

Šok i nevjerica. Tako bi se u najkraćem mogla objasniti situacija u redovima Atletico Madrida nakon pomalo iznenađujuće objave Diega Godina kako ne namjerava potpisati novi ugovor. Aktualni mu završava na kraju sezone i kapetan 'rojiblancosa' definitivno odlazi i Madrida!

Još je veći šok nastupio nakon što je objavljeno kamo odlazi branič koji je posljednjih devet sezona standardni član prve postave Atletica, kapetan i jedan od igrača od najvećeg povjerenja trenera Diega Simeonea.

Naime, Godin se našao uvrijeđenim nakon što su mu čelnici kluba ponudili novi ugovor prema kojemu je trebao zarađivati 'samo' tri milijuna eura po sezoni. Posebno je razočaran trener Diego Simeone koji je prozvao glavne ljude Atletica. Otkrio je kako su Godinu obećali puno toga, ali ništa nisu ispunili.

'Znam da su mu obećali puno toga kada ga je prošlog ljeta htio kupiti Manchester United. Ta obećanja nisu ispunjena niti su se oni potrudili da produže ugovor s njim. Ne znam što će dalje biti... Traži se najbolje rješenje, a hoće li otići ili ostati to sada nitko ne zna', rekao je razočarani Simeone.

  • +6
Primera, Real Madrid - Atletico Madrid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Godin je pak najavio kako karijeru nastavlja u - milanskom Interu. Odlazi u Italiju kao slobodan igrač, a Inter mu je ponudio dvogodišnji ugovor i zaradu od 4.5 milijuna eura po sezoni plus bonusi. Tako bi ukupna godišnja zarada sjajnog urugvajskog braniča mogla dosegnuti i šest milijuna eura!

Navodno je s Interom već i potpisao predugovor, pa na Meazzi imaju razloga za zadovoljstvo jer su za 'sitan' novac dobili iskusnog obrambenog igrača koji će definitivno biti pojačanje za 'nerazzure'.