uefa mora prelomiti

Priština posudila 20 kosovskih igrača, ali čak osmorica bila su zaražena koronavirusom, pa je utakmica protiv Lincolna opet odgođena

22.08.2020 u 21:40

Bionic
Reading

Dvoboj prvog kola kvalifikacija nogometne Europske lige između Lincoln Red Impsa i Prištine po drugi je put odgođen nakon što je nekoliko igrača kosovskog kluba bilo pozitivno na koronavirus.

Utakmica se prvotno trebala igrati u utorak na travnjaku gibraltarskog kluba, no utakmica je odgođena nakon što je Priština imala nekoliko igrača pozitivnih na koronavirus.

Europska nogometna federacija (UEFA) je pružila priliku Prištini da do subote složi novu momčad i vrati se na Gibraltar.

Priština je uspjela okupiti 'reprezentaciju' Kosova posudivši čak 20 igrača iz drugih klubova kosovske lige koji su im tako izašli u susret. Međutim, po dolasku na Gibraltar čak osam igrača 'nove Prištine' je bilo pozitivno i utakmica je ponovo odgođena.

Iz gibraltarskog kluba tvrde kako je utakmicu odgodila UEFA, dok je Priština objavila kako su odigravanje utakmice zabranile domaće vlasti.

Konačnu odluku donijet će UEFA.