TANKI ŽIVCI

Primitivizam - Vujović prijetio Červaru

18.05.2012 u 12:37

Bionic
Reading

Nekada sjajni rukometaš Veselin Vujović sada za kruh zarađuje kao trener, a na klupi se ističe primitivnim ponašanjem

Nije prvi puta da se srpski stručnjak na parketu ponaša poput divljaka. Sada je njegov temperament eksplodirao na treningu u dvorani gdje su bili njegov Vardar i Červarov Metalurg.

Prema pisanju makedonskih medija koje prenosi portal Balkan Handball, Vujović je prvo verbalno, a zatim i fizički napao pomoćnog trenera Metalurga Aleksandra Petkovskog.

'Trener Vardara Veselin Vujović fizički je napao našeg pomoćnog trenera Aleksandra Petkovskog i opalio mu šamar. Prijetio je kako će mu poslati ljude koji će ga staviti u 'gepek'. Zatim je nastavio s verbalnim napadom na Linu Červara, kojem je poručio da će platiti 10.000 eura nekome da mu odsječe nos. Dužni smo ovo prenijeti javnosti, kao i da ćemo Vujovića prijaviti policiji', rekao je glavni tajnik Metalurga Zoran Cvetanoski.

Preko Večernjeg lista oglasio se Lino Červar.

'Vujovića cijenim kao bivšeg igrača, ali i kao trenera. Ne znam što mu je bilo. Valjda je to njegov način dizanja tenzija uoči kupa. Bez obzira na izgovoreno, neću podnijeti prijavu policiji,' smirivao je tenzije Červar.

Vujovićeva verzija se razlikuje od one iz Metalurga.

'Sve ovo je smiješno i tragično. Nije bilo nikakvog udaranja, već odgurivanja jer nisam želio pričati s njim', rekao je Vujović kojeg je razljutio prelazak Vardarovca Tihomira Dodera u redove najljućeg rivala na kraju sezone, a borba za trofeje je još uvijek u tijeku.