kreću u shopping

Prije pola godine pregovarao s Dinamom, a sada ga želi Hajduk; 'bijeli' krenuli po opasnog napadača koji bi ih mogao vratiti u utrku za vrh

14.01.2021 u 15:11

Bionic
Reading

Albion Ademi kojeg je na prošlom prijelaznom roku htio Dinamo je na meti Hajduka

Hajduk se nedavno pojačao na poziciji sportskog direktora. Splitski sastav doveo je Mindaugasa Nikoličiusa koji je napravio pravo malo čudo u Gorici, a čim je stigao u Hajduk bacio se na posao. Osim što je najavio provjetravanje svlačionice, krenuo je i u potragu za pojačanjima, a izgleda da je jedno pronašao u Finskoj.

Tamošnji mediji pišu kako je Hajduk zainteresiran za nekadašnju želju Dinama, 21-godišnjeg ofenzivca finskog IFK Mariehamna Albiona Ademija.

'Interes za Albiona je toliko velik da ne smijemo pogriješiti i prihvatiti prvu ponudu', poručio je svima zainteresiranima direktor kluba Mattson i otrkio kako je u klub već stiglo nekoliko ponuda, a očekuju ih još.

Za mladog Albanca navodno su zainteresirani Hajduk, Trabzonspor, Alkmaar, Basel i Greuther Fürth, a nije poznato hoće li se u pregovore ponovno uključiti i zagrebački Dinamo s kojim se Ademija povezivalo prije pola godine. Albanski su mediji tada tvrdili da su 'modri' u pregovorima s mladim ofenzivcem, ali tada od tog transfera nije bilo ništa.

Prošle je sezone Ademi bio drugi strijelac finske lige s 14 golova u 22 utakmice. Primarno igra na poziciji lijevog krila, ali može igrati i desno, ali i kao klasični napadač.

Pogledajte još jednom najbolje golove 16. kola HT Prve lige.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.