muke po kepi

Prije dvije godine bio je najskuplji golman svijeta, ali sada ga se klub želi riješiti uz veliki gubitak

26.02.2020 u 10:23

Bionic
Reading

Londonski Chelsea stradao je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka te je na svom stadionu poražen 3:0 od Bayerna. Izgledi 'plavaca' uoči uzvrata u Münchenu su minimalni

Kepa Arrizabalaga stigao je 8. kolovoza 2018. godine iz Athletic Bilbaa u Chelsea za 80 milijuna eura, čime je postao najskuplji golman u nogometnoj povijesti.

Međutim, sada ga se 'plavci' žele riješiti, unatoč činjenici da je u ovoj sezoni branio u 24 utakmice. Od veljače na golu 'plavaca' je Argentinac, 38-godišnji Wilfredo Caballero, koji je branio i u utorak u debaklu 0:3 protiv Bayerna.

Sa Stamford Bridgea poslali su ponudu u Madrid, točnije u Atletico, jer njihova je meta sada postao slovenski golman Jan Oblak.

Madridskom klubu ponudili su 30 milijuna eura, ali i svog golmana, Arrizabalagu, bez obzira na to što su ga platili višestruko više.

Ponuda je primamljiva, jer ovaj 25-godišnji španjolski golman sigurno nije zaboravio braniti, a možda bi po povratku na Pirenejski poluotok opet uhvatio formu zbog koje je i postao toliko cijenjen.

  • +16
FC Chelsea - FC Bayern München, Liga prvaka, 25.2.2020. Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL