Hezonja sve pokrenuo

Prepiska Hrvata koji je napustio NBA ligu i 'bosanske zvijeri' postala hit na društvenim mrežama; ubrzo je i KK Zadar odgovorio Nurkiću

23.02.2021 u 14:40

Bionic
Reading

Prošle sezone hrvatski košarkaš Mario Hezonja i najbolji BiH košarkaš Jusuf Nurkić bili su suigraču u Portlandu, ali su ostali u kontaktu

Podsjetimo, 25-godišnji Dubrovčanin Mario Hezonja tijekom ljeta u zamjeni igrača iz Portlanda poslan u Memphis, ali je klub ubrzo raskinuo suradnju s njim. Tako je Hezonja od prosinca prošle godine slobodan igrač i čekao je nove NBA ponude. No, kako se prijelazni rok u Europi bližio kraju tako je ipak odlučio prihvatiti ponudu grčkog Panathinaikosa, kluba koji od malih nogu simpatizira.

'Snovi su uvijek bili veći. Hvala vam svima! Vidimo se uskoro! Samo PAO!', objavio je Hezonja na društvenim mrežama nakon što je vijest postala službena.

Ubrzo mu se putem društvenih mreža javio se BiH centar Jusuf Nurkić, zvijezda Portlanda, koji mu je poželio puno sreće.

Na Nurkićevu čestitku Hezonja je ubrzo odgovorio:

'Batali to tamo i dovedi Babu i CJ-a da probaju vino i košarku.'

A onda je Nurkić iskreno napisao, čime je sigurno podigao Zadrane na noge:

'Brate, ja ako se vratim, jedino i sigurno vraćam se u KK Zadar, njima sam ostao kratak titulu prvaka'.

Očekivano, ubrzo je stigla i reakcija iz KK Zadar, kluba u kojem je Nurkić proveo jednu sezonu na posudbi kao igrač Cedevite, ali mu je ostala u lijepom sjećanju zbog navijačke skupine Tornado.

'Čekamo te Bosanska zvijeri', poslali su mu poruku iz KK Zadar.

Naravno, Nurkić je cijelu prepisku objavio na Twitteru uz emotikone srca i prekriženih prstiju kako 'drži fige'.