ODŠTETA NIJE PROBLEM

Preokret u karijeri Matea Kovačića; u igri više nisu ni Engleska ni Španjolska

24.03.2019 u 12:44

Bionic
Reading

Mateo Kovačić bi od sljedeće sezone karijeru mogao nastaviti u Serie A, jer su za hrvatskog reprezentativca interes pokazali talijanski velikani

Kovačić je iz Dinama u siječnju 2013. otišao u prema Interu, a u kolovozu 2015. senzacionalno je prešao u Real Madrid.

Tamo mu nije išlo po planu, imao je dobru minutažu, ali u velikim utakmicama nije dobivao povjerenje trenera te je tražio novu destinaciju.

'Kraljevi' su ga na početku ove sezone poslali na jednogodišnju posudbu u Chelsea gdje Kovačić uživa, no ništa od otkupa ugovora, pošto je premijerligaš pod suspenzijom Fife i ne može raditi transfere.

Tako bi hrvatskom veznjaku uslijedio povratak u Real u kojem ga opet očekuje dokazivanje i teška borba za status prvotimca, a to je opcija koja se ne sviđa našem reprezentativcu.

  • +11
Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No sada su se pojavile informacije kako bi se Kovačić mogao vratiti u Italiju. Za usluge hrvatskog igrača zainteresirani su upravo njegov bivši klub Inter, a u cijelu priču se umiješala i Roma. Obje momčadi trebaju takav tip igrača, a ni odšteta od oko 30 milijuna eura ne bi trebala biti problem.

Inače, Kovačić se prošlog ljeta dovodio u vezu i s Juventusom, ali 'stara dama' je svoj fokus prebacila na neke druge igrače.