ODLAZAK IZ LONDONA

Pregovori Dinama i 'spursa' oko Kranjčara i Ćorluke

23.05.2012 u 09:57

Bionic
Reading

Kako stvari stoje, hrvatska kolonija u Tottenhamu je na pragu raspada. Naime, trener 'spursa' Harry Redknapp odlučio se riješiti Nike Kranjčara i Vedrana Ćorluke

Do prošle sezone na White Hart Laneu su igrala tri hrvatska reprezentativca – Modrić, Kranjčar i Ćorluka. Zatim je na zimu Ćorluka otišao na posudbu u njemački Bayer iz Leverkusena. To je ujedno bila i najava raspada 'crottenhama'.

Sasvim je jasno da Ćorluka nije u Redknappovim planovima, no isto tako je cijelu sezonu nezadovoljstvo minutažom iskazivao Niko Kranjčar. Istina, Redknapp je često u medijima hvalio Kranjčarove nogometne vještine.

'Niko je fantastičan igrač i sjajan dečko. S njim nikad nisam imao problema. No on je u nezgodnoj situaciji jer na njegovoj poziciji igra Bale', govorio je svojedobno trener 'spursa'.

Engleski mediji tvrde kako se su čelnici Tottenhama odlučili ovog ljeta riješiti Nike Kranjčara i Vedrana Ćorluke. Prema pisanju Daily Maila, klub s White Hart Lanea već je započeo pregovore s kijevskim Dinamom koji želi obojicu, a cijena se kreće oko deset milijuna funti.

Treći hrvatski član Tottenhama Luka Modrić, prema zadnjim informacijama, mogao bi biti prodan ovog ljeta, ako dođe prava ponuda. A doći će, to je sasvim izgledno, jer već i ptice na grani znaju za interes Chelseaja, Manchester Uniteda te madridskog Reala.