POGAĐA LI I OVAJ PUT?

Predviđanje hobotnice Paula: 'Furija' osvaja!

09.07.2010 u 12:05

Bionic
Reading

Hobotnica Paul svojim točnim predviđanjima pobjednika zaradila je kultni status. Prije svake utakmice 'elfa' Njemačka nacija je strepila. Sada je Paul, po rođenju Englez, po mjestu boravka Nijemac, imao novo 'ukazanje'. Hobotnica je predvidjela pobjednika finala Svjetskog prvenstva

Za vrijeme Svjetskog prvenstva njemački grad Oberhausen je postao zanimljiv zbog 'paranormalnih' sposobnosti svog neobičnog stanovnika. Da, radi se o hobotnici Paul koja je dosad pogodila pobjednike utakmice u kojim je igrala njemačka nogometna reprezentacija.

U petak je Paul imao novi zadatak: pokazati tko će osvojiti naslov prvaka svijeta. Strepili su Nizozemci i Španjolci, a hobotnica sa šestim čulom rekla je svoje – naslov prvaka osvojit će Španjolska!

Da podsjetimo, na Euru 2008. ista hobotnica je imala 80-postotnu točnost u pogađanju, a u dosadašnjem dijelu Svjetskog prvenstva 100 posto. Zato će oni koji vjeruju u Paula sigurno pohrliti i uplatiti novac u kladionicu.
Španjolci su definitivno oduševljeni činjenicom što je Paul pokazao na 'furiju', dok se navijači Nizozemske ipak nadaju da bi prognoza mogla biti pogrešna.