NIJE U NOVCU SVE

Predsjednik Berlusconi stopirao Kakin odlazak

20.01.2009 u 10:36

Bionic
Reading

Iako je to trebao biti najskuplji transfer u povijesti nogometa, Brazilac Kaka neće napustiti Milan i otići u Manchester City. U ponedjeljak kasno navečer predsjednik Milana Silvio Berlusconi objavio je da klub neće prodati Kaku

Nešto iza 22.30 u ponedjeljak navečer SKY Italia je objavio da su se Milan i Manchester City dogovorili oko transfera te da je još samo potreban Kakin potpis da sve bude zgotovljeno.

No, na kraju se dogodio nevjerojatni obrat. Predsjednik Milana Silvio Berlusconi odlučio je stopirati transfer tvrdeći da je Kaka 'nezamjenjiv i da će ostati u Milanu'. Zanimljiv obrat, ako se zna da je u utorak ujutro trebalo biti objavljeno da će Kaka ubuduće nositi dres Manchester Cityja.

'Sretan sam. Kaka nije samo odličan igrač, već i jako dobra osoba. Nije sve u novcu za njega. On želi ostati u Milanu sa svojim prijateljima. Želim još samo nešto reći. Kaka, za vrijeme dok je razmatrao ponudu Cityja, ni u jednom trenutku nije ucjenjivao Milan tražeći novi i bogatiji ugovor. On je jednostavno poseban dečko', kazao je Berlusconi u razgovoru za SKY Italiju i tako prekinuo potencijalni posao koji je trebao postati najveći transfer u povijesti nogometa.