TO BI BIO SPEKTAKL

Predsjednik Bellatora progovorio o Fedorovoj budućnosti – sprema li se borba koja se nikad nije dogodila?

27.04.2019 u 16:10

Bionic
Reading

Fedora Emelianenka posljednji smo put gledali u akciji 26. siječnja kada je na Bellator 214 priredbi izgubio u finalnom meču teškaškog Grand Prixa. Uspješniji od legendarnog Rusa tada je bio Rayan Bader koji je do pobjede stigao nokautom nakon svega 35 sekundi susreta

Poslije meča postavilo se pitanje – je li to kraj za po mnogima najvećeg borca u povijesti MMA-a?

Odgovor na to pitanje još uvijek nismo dobili, ali ako pitate Scotta Cokera, on ima nekoliko opcija u planu za ruskog velikana. Predsjednik Bellatora o temi ‘Fedor’ porazgovarao je s BJPenn.com portalom i pritom otkrio neke zanimljive planove, prenosi Fight Site.

'Još nisam pričao s Fedorom jer je u Moskvi, ali porazgovarat ćemo u Chicagu (11. svibnja kada se održava Bellator 221 priredba, op.a.). Pitat ću ga koji su njegovi planovi. Ako bi volio nastaviti, onda je moja želja da za njega zajedno organiziramo turneju. Recimo, da po jednu borbu da odradi u Japanu, SAD-u i Moskvi. Mi bi sve promovirali i imali neki oblik pobjedničke turneje. No tko zna što će reći, možda ne bude zainteresiran. Iskreno, ne znam koji su njegovi planovi, ali uskoro bih mogao imati jasnu sliku', izjavio je Coker.

  • +2
Fedor Emelianenko i Ryan Bader Izvor: Profimedia / Autor: TASS

Nedavno se Bellatoru priključilo još jedno slavno lice teške kategorije. Riječ je o Joshu Barnettu, a priča s njim posebno je zanimljiva jer on i Fedor nikad nisu odradili veliki meč koji je 2009. propao jer je Amerikanac bio pozitivan na dopinškom testiranju.

Bio je to jedan od najiščekivanijih dvoboja tog doba, no zbog Barnetta je propao svega 11 dana prije održavanja. Da stvar bude gora, propala je i cijela priredba, a potom i Affliction promocija koja se nikad nije oporavila od tog udarca.