PODRŠKA NAVIJAČA

Pred Vatrenima je ključan test za EURO. Treba im sva pomoć. Evo kako se možete uključiti u navijačko ludilo

06.06.2021 u 17:00

Bionic
Reading

Pred Vatrenima je večeras posljednja provjera prije početka Europskog nogometnog prvenstva, a snage će u Bruxellesu od 20:45 odmjeriti s jednom od najjačih europskih reprezentacija - Belgijom. Reprezentativci vas pozivaju da ih podržite!

Ovo će ujedno biti i ogled koji će odrediti atmosferu u momčadi prije početne utakmice u skupini s Englezima, a izbornik Dalić potvrdio je nakon utakmice s Armenijom da će na teren izaći najjači sastav te kako više nema prostora za eksperimente.

Navijači i zajedništvo bili su jedan od ključnih faktora za povijesni uspjeh na Svjetskom prvenstvu 2018., a ovogodišnji EURO održavat će se s ograničenim kapacitetom navijača na tribinama.

Ipak, naši navijači i ove godine imaju priliku sudjelovati u navijačkom ludilu i stvaranju odlične atmosfere koja prati naše reprezentativce. Na Virtualnom stadionu stvara se najduža navijačka pjesma na svijetu kojom ćemo podržati naše Vatrene i ući u povijest.

Sudjelovati mogu svi - navijanjem uz neslužbenu navijačku himnu popularnih Zaprešić Boysa „Igraj, moja Hrvatska”. Svi koji snime video kako navijaju mogu osvojiti i vrijedne nagrade koje se dijele svakog dana. Od vrhunskih bežičnih slušalica, novog pametnog televizora, pa sve do Playstationa 5 i potpisanog dresa reprezentacije.

Na podršku na Virtualnom stadionu pozivaju i naši reprezentativci.

Belgija je trenutno na čelu FIFA ljestvice najboljih reprezentacija tako da naše dečke čeka vrhunski protivnik, no Vatreni su najbolju igru uvijek pokazivali protiv najtežih suparnika. Zvijezde naše reprezentacije su spremne, preostaje nam samo uživanje u vrhunskom sportskom spektaklu i bodrenju naših.

Nakon Belgije, naši reprezentativci vraćaju se u bazu u Rovinj odakle će putovati na utakmice u skupini. Prvi je na rasporedu ogled s Englezima 13. lipnja, s početkom od 15 sati. Nakon toga slijedi utakmica sa Češkom 18. lipnja u 18 sati, a posljednji ogled u skupini igra se 22. lipnja protiv Škotske u 21 sat.