NEMORALNA PONUDA

Pranjić iz Bayerna seli u Kinu: To se ne odbija!

08.05.2012 u 08:29

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Danijel Pranjić svoju bi karijeru, kako sada stvari stoje, trebao nastaviti u dalekoj Kini. Pranjić je dobio nemoralnu ponudu jednog kineskog prvoligaša te će istekom ugovora s Bayernom krenuti u 'kinesku avanturu'

Danijelu Pranjiću na ljeto istječe ugovor s minhenskim Bayernom u koji je stigao u ljetnom prijelaznom roku 2009. S obzirom na to da se ove sezone nije previše naigrao u bavarskom gigantu te mu čelnici kluba nisu ni ponudili opciju produljenja ugovora, jasno je kako hrvatski reprezentativac već neko vrijeme razmišlja gdje nastaviti karijeru.

Kako prenose Sportske novosti, Pranjić je dobio basnoslovnu ponudu iz Kine.

'Dobio sam ponudu iz Kine koju je zaista nemoguće odbiti', prenosi SN riječi Danijela Pranjića koji nije želio otkriti o kojem se klubu radi, samo da je u pitanju velik novac.

Iako je Kina daleko, s obzirom na to da mu je 30 godina na leđima, jasno je da je to posljednji vlak da se potpiše lukrativan ugovor.

'Nisam još ništa potpisao jer se moram dogovoriti sa svojom obitelji, ali iskreno, na pragu sam definitivne odluke da potpišem i odem u Kinu. Praktički sam već odlučio, jer je ponuda takva da se ne odbija', rekao je Pranjić koji bi navodno trebao zarađivati godišnje 4,5 milijuna eura, a ugovor bi bio potpisan na dvije i pol godine.

To je i dobra vijest za hrvatskog izbornika Slavena Bilića koji bi tako za Euro imao mirnog igrača koji je riješio svoj status za narednu sezonu.