POD NOŽEM

Poznato zdravstveno stanje dvostrukog svjetskog prvaka u Formuli 1 koji je nastradao za vrijeme vožnje biciklom

13.02.2021 u 18:12

Bionic
Reading

Vozač Formule 1 Španjolac Fernando Alonso (39) doživio je prometnu nesreću u Švicarskoj dok je vozio bicikl, ali je sa dvostrukim svjetskim prvakom sve u redu

Podsjećamo, Španjolca je udario automobil tijekom treninga na biciklu u blizini Lugana te je prebačen u bolnicu, a poznato je kakvo je njegovo zdravstveno stanje.

Iz momčadi Alpinea izjavili su kako je Fernando Alonso imao uspješnu operaciju gornje čeljusti i treba ostati u bolnici 48 sati.

'Nakon nesreće koju je doživio dok je vozio bicikl, Fernando Alonso zadržan je na promatranju u bolnici u Švicarskoj. Doktori su otkrili frakturu na njegovoj gornjoj vilici i izvršili su uspješnu operaciju. Liječnički tim je zadovoljan njegovim oporavkom... Nakon nekoliko dana potpunog odmora bit će u mogućnosti nastaviti sa treningom i očekujemo da će u potpunosti biti spreman za početak sezone', poruka je iz Alpinea.

Preko društvene mreže oglasio se i sam Španjolac...

'Hvala svima na lijepim željama, dobro sam i veselim se početku sezone. Idemoooooo.'. Inače, dvostruki svjetski prvak vraća se u Formulu 1 u ekipu (Renualt) s kojom je osvojio dva naslova prvaka 2005. i 2006. godine. Ukupno je u karijeri nastupio na 314 utrka, upisavši 32 pobjede.