igra se već 14. kolovoza

Poznato je kada počinje nova sezona Hrvatski Telekom Prve lige, a evo i koji parovi otvaraju prvenstvo

29.07.2020 u 13:17

Bionic
Reading

Ždrijebom je tako određeno da će se već u 1. kolu sastati prvak Dinamo i doprvak Lokomotiva, a ostali parovi 1. kola su Osijek - Slaven Belupo, Hajduk - Istra 1961/Orijent, Rijeka - Šibenik te Varaždin - Gorica

U srijedu je uz prisustvo svih klubova i povjerenika za natjecanje Josipa Breznog održan ždrijeb natjecateljskih parova Hrvatski Telekom prve lige za sezonu 2020/21. kojim je određen raspored odigravanja susreta u 30. prvenstvu Hrvatske koje će početi već u petak 14. kolovoza.

Ždrijebom je tako određeno da će se već u 1. kolu sastati prvak Dinamo i doprvak Lokomotiva, a ostali parovi 1. kola su Osijek - Slaven Belupo, Hajduk - Istra 1961/Orijent, Rijeka - Šibenik te Varaždin - Gorica.

Prvenstvo će završiti 15. svibnja 2021. godine, a tada će se sastati Slaven Belupo - Varaždin, Rijeka - Gorica, Dinamo - Šibenik, Hajduk - Lokomotiva te Osijek - Istra 1961/Orijent.

Prošlo prvenstvo, koje je bilo prekinuto na gotovo tri mjeseca zbog pandemije koronavirusa, okončano je tek 25. srpnja, a još uvijek se trebaju odigrati finale Kupa između Rijeke i Lokomotive 1. kolovoza u Šibeniku te kvalifikacije za prvu ligu između Orijenta i Istre 1961, prva utakmica igrat će se u Rijeci 2. kolovoza, a uzvrat je u Puli 5. kolovoza.

Dok čekamo početak nove sezone, za vas smo odabrali 10 najboljih golova u nastavku sezone, nakon prekida uzrokovanog pandemijom koronavirusa. Uživajte u majstorijama nogometaša Hrvatski Telekom Prve lige!

Podsjećamo, sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako do sada niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv, zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.

HT Prvu ligu možete gledati i u dresu omiljenog kluba koji vam poklanja Hrvatski Telekom, a kako do dresa možete pročitati OVDJE.