REAL KAO MAMAC

Poznate face 'okupirale' maksimirsku ložu

14.09.2011 u 21:56

Bionic
Reading

Veliki 'kraljevski klub' mamac je za ljubitelje nogometa, ali i za face iz svijeta politike i estrade koje inače ne vidimo na nogometnim tribinama. Evo tko je sve stigao na Maksimir

Maksimirske lože bile su premale da prime sve one koji su željeli pogledati utakmicu Dinama i Reala. Viđeni su tamo političari, estradnjaci, poslovni ljudi, sportaši, mnoge poznate face koje inače ne viđamo na stadionima. Jasno, 'kraljevski klub' je prevelik mamac da se ne bi nabavila ulaznica, a bilo bi zanimljivo saznati od Dinamove administracije koliko su zamolbi za te sjedalice imali.

Jose Mourinho se skrivao na vrhu stadiona, a nešto niže sjedili su Vladimir Šeks, Luka Bebić, Milan Bandić, Darinko Kosor, Darko Milinović, Radovan Fuchs, Ninoslav Pavić, Vlatko Marković, Slaven Bilić, Mario Stanić, pa čak i osvjedočeni hajdukovac Mladen Grdović.

Utakmicu su pratili i veleposlanici Španjolske, Portugala, Mađarske, Češke i Slovačke. Tko je sve još posjetio Maksimir i gledao Ligu prvaka, pogledajte u našoj fotogaleriji.