sve izgledniji rasplet

Poznata sudbina Marija Mandžukića i Marka Pjace u Juventusu; tako je možda i najbolje...

08.07.2019 u 08:27

Bionic
Reading

Juventus bi sljedeće sezone trebao biti bez hrvatskih igrača u momčadi, Mario Mandžukić i Marko Pjaca mogu potraži novi klub gdje će nastaviti karijeru

Talijanski Goal piše kako je uprava torinskog kluba na transfer listu stavila Mandžukića i Pjacu, a na njoj su se još našli i Mattia Perin, Sami Khedira te Gonzalo Higuain.

Za Super Marija već dugo se govori o mogućem odlasku, a te glasine su iz dana u dan sve jače. Prema tvrdnjama tog nogometnog portala novi trener Maurizio Sarri volio bi zadržati Mandžukića kao rezervu, ali takav rasplet ne odgovara ni samom igraču ni Juventusu koji ga želi prodati kako bi namaknuo dodatni novac za dovođenje Matthijsa de Ligta.

Za Mandžukića se tvrdi kako je realno da se vrati u Bundesligu, a još ranije se pisalo i o interesu klubova iz Kine.

Što se tiče Marka Pjace, njegov napredak zaustavila je teška ozljeda koju je zaradio u reprezentaciji. Juventus ga je slao po posudbama (Schalke, Fiorentina), a Sarri ga ne vidi u svojoj svlačionici i najbolja opcija je rastanak za obje strane dok još Juventus nešto može zaraditi, jer Pjaci ugovor izlazi u ljeto 2021.

  • +5
Hrvatski nogometaš Marko Pjaca Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Povezuje ga se s transferom ili posudbom u Veronu, Sassuolo i Udinese, a Pjaca je i dan danas najskuplji igrač koji je otišao iz HT Prve lige, za njega je Dinamo 2016. dobio 23 milijuna eura.

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.