BILO JE I VRIJEME

Potvrđen spektakl u siječnju s kontroverznim Conorom McGregorom; protivnik mu je miljenik fanova MMA-a

29.11.2019 u 09:14

Bionic
Reading

Konačno je stigao kraj nagađanjima! Conor McGregor (21-4) vraća se u akciju, a protivnik će mu 18. siječnja na prvoj UFC-ovoj priredbi 2020. godine biti miljenik MMA fanova - Donald Cerrone (36-13-1 nc)

Predsjednik UFC-a Dana White potvrdio je veliku vijest za ESPN! McGregor i 'Kauboj' odmjerit će snage u glavnoj borbi UFC 246 priredbe koja će se održati 18. siječnja. Meč je dogovoren u velter kategoriji, a ugostit će ga lasvegaška T-Mobile Arena, piše Fight Site.

Prema Whiteu, Irac je već potpisao ugovor, a ESPN javlja da su Cerroneovi predstavnici potvrdili kako je i njihov borac pristao na dvoboj, ali i stavio potpis na novi ugovor s UFC-om. Iako je ovaj meč dogovoren u velteru, nema sumnje da bi mogao bitno utjecati i na događanja u lakoj kategoriji koje se obojica još uvijek nisu odrekli.

Bivši dvostruki UFC-ov prvak tako se u Octagon vraća po prvi puta nakon što je u listopadu prošle godine poražen u velikom okršaju s aktualnim prvakom Khabibom Nurmagomedovom.

  • +5
Irski borac Conor McGregor Izvor: EPA / Autor: ARMANDO ARORIZO

'The Notorious' će protiv Cerronea loviti ukupno 22. pobjedu u karijeri, odnosno prvu nakon one nad Eddiejem Alvarezom u kojoj je ugrabio titulu u lakoj kategoriji. S druge strane, Cerroneu će ovo biti 51. profesionalni nastup i prilika da prekine niz od dva poraza koja su mu u 2019. nanijeli Tony Ferguson i Justin Gaethje.

Potvrda ovog meča označila je kraj višemjesečnih nagađanja u kojima je Cerrone uglavnom bio prvi favorit za protivnika u povratničkom nastupu velike borilačke zvijezde...