ukupno njih 17

Potpuni kaos u redovima Genoe; još ti igrača pozitivna na koronavirus, ali strahuje se od širenja virusa i među igračima Napolija

03.10.2020 u 15:17

Bionic
Reading

Još su trojica nogometaša Genoe pozitivna na Covid-19 čime je brojka zaraženih u redovima tog talijanskog prvoligaša u tjedan dana narasla na 17, objavio je u subotu klub.

S pet članova tehničkog osoblja koji su također zaraženi, klub, čija je utakmica predviđena za subotu protiv Torina odgođena, sada broji 22 zaraženih.

Od 17 pozitivnih igrača jedanaest ih je u prošlu nedjelju igralo utakmicu protiv Napolija čiji su igrači stavljeni u samoizolaciju nakon što se saznalo za koronavirus u Genoi.

Samo jedan igrač Napolija poljski veznjak Piotr Zielinski trenutačno je pozitivan, ali je novo testiranje predviđeno za subotu uoči utakmice trećeg kola talijanskog prvenstva protiv Juventusa.

Talijanski izbornik Roberto Mancini nije pozvao ni jednog igrača Napolija za tri utakmice koje čekaju Azzurre između 7. i 14. listopada protiv Moldavije, Poljske i Nizozemske.

Talijanski nogometni savez je tu odluku objasnio 'mjerema predostrožnosti u iščekivanju kako će se razvijati epidemiološka situacija nakon nedavnih pozitivnih rezultata na Covid-19'.