ISKUPLJENJE U PETAK

Postao zvijezda jer je pokosio Bolta: Kinezu sve oprošteno!

28.08.2015 u 20:36

Bionic
Reading

Kamerman Song Tao koji je preko noći postao svjetska zvijezda nakon što je nespretno oborio Usaina Bolta u četvrtak navečer, tijekom proglašenja pobjednika utrke na 200 metara dobio je priliku ispričati se velikom prvaku...

Snimati kamerom vozeći se na 'segwayju' ne čini se kao dobra ideja, ali Song Tao baš je na taj način obavljao svoj posao. Nesreća je htjela da izgubi kontrolu i padne s njega baš u trenutku dok je Usain Bolt slavio svoje drugo zlato na Svjetskom prvenstvu u Pekingu.

Kamerman je prilikom vlastitog bolnog pada pokosio i deseterostrukog prvaka svijeta, ali ga srećom nije ozbiljnije ozlijedio. Bolt je cijeli incident doživio sa smiješkom na licu, a nesretnom Kinezu koji je preko noći postao svjetska zvijezda ništa nije zamjerio.

U petak je na rasporedu bilo proglašenje pobjednika utrke na 200 metara, a osim što je Jamajčaninu uručena zlatna medalja, dobio je i narukvicu isprike od Songa Taoa. Usain je prihvatio i ispriku i poklon, svjestan da je nezgoda plod zbilja nesretnih okolnosti.

No, Song Tao bi trebao razmisliti o novom prijevoznom sredstvu na radnom mjestu...