RAZLAZ JE BLIZU

Posrnuli Monaco u Danijelu Subašiću više ne vidi svog spasitelja?

10.08.2019 u 08:56

Bionic
Reading

Nakon što nije bio niti na klupi u dvoboju protiv Lyona glasine o odlasku Danijela Subašića iz Kneževine čine se sve realnijima...

Podsjetimo, naš 34-godišnji vratar stigao je u Monaco 2012. godine još dok je klub bio u drugoj ligi i učvrstio se među vratnicama, što mu je donijelo 'jedinicu' i u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

  • +21
Danijel Subašić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Subašić je s Monaco proživio mnoge lijepe trenutke, uključujući i osvajanje titule prvaka Francuske 2017. godine, no nakon osvojenog srebra s Hrvatskom na SP-u u Rusiji problemi sa zadnjom ložom ostavili su ga izvan travnjaka veći dio sezone, dok su se njegovi suigrači mučili i na kraju jedva izborili opstanak.

Monaco je krenuo jednako loše i u novu sezonu, o čemu svjedoči i sramotni poraz u prijateljskoj utakmici 5:0 od belgijskog drugoligaša Lokerena, a ni u službenim okršajima nije krenulo bolje.

Naime, u petak je Jardimova momčad glatko izgubila 0:2 kod kuće od Lyona na otvaranju francuskog prvenstva, uz crveni karton Cesca Fabregasa te tako nastavila svoje rasipanje ugleda.

Što se Danijela Subašića tiče, on nije bio niti na klupi u ovom susretu, a dolazak novog golmana Benjamina Lecomtea zakomplicirao je njegovu situaciju unutar momčadi.

Dnevnik L'Equipe tvrdi da je Subašić na izlaznim vratima i da je Monaco spreman na raskid ugovora kako bi mu olakšao traženje nove sredine. Vjeruje se da će Danijel klub potražiti u nekoj od bogatih arapskih zemalja, što bi moglo biti unosno na zalazu karijere...