UZOR IM 'AFRIKA'

Poslušajte novu himnu Medveščaka

04.12.2009 u 12:57

Bionic
Reading

I dok zagrebački 'medvjedi' opasno i oštro kližu prema play offu EBEL lige, navijači i obožavatelji kluba ne miruju!

Kreativni umovi izdavačke kuće Kreativni nered u suradnji sa Skansijem - producentom zadnjeg albuma oca funka i vrhunskog glazbenika Dina Dvornika 'Pandorina kutija' - snimili su novi hit za hokejaški klub Medveščak.
Ovaj klupski hit, koji su navijači Medveščka mogli pretpremijerno poslušati još prošloga vikenda u Domu sportova na hokejaškim utakmicama 'medvjeda', otpjevao je Marijo Huljev, pjevač u bendu Tribute to Dino Dvornik, a autor teksta je Josip Novosel. Posebnost ovoga hita je što su autori kao glazbenu podlogu koristili pjesmu 'Afrika', jedan od najvećih i gotovo najprepoznatljiviji hit Dina Dvornika.

'Pratimo redovno utakmice Medveščaka s tribina i tu fenomenalnu igru, tu srčanu i iskrenu borbu naših dečki odlučili smo nagraditi na poseban način. Kontaktirali smo Danijelu Dvornik s kojom i inače surađujemo i nakon njezina pristanka odlučili smo Dinovu 'Afriku' na neki način posvetiti dečkima. Nadamo se da će im naša verzija 'Afrike' dati jedan dodatan vjetar u leđa na putu prema play offu! Oni to doista zaslužuju, a time i Dino ostaje još uvijek s nama!', izjavio je povodom ove glazbeno-sportske suradnje Josip Novosel, autor teksta i vlasnik internetskog glazbenog oglasnika www.glazbeni-oglasnik.com.

'Dečki s kojima inače surađujem su me kontaktirali i jednostavno sam rekla: 'Zašto ne?' Nadam se da će se publici svidjeti njihova obrada 'Afrike' i da će dvoranu dignuti na noge. Sigurna sam da bi Dino volio da ovaj hit dodatno zapali publiku tijekom užarene atmosfere u Ledenoj dvorani Doma sportova', objasnila je Danijela Dvornik razloge zbog kojih je odobrila korištenje Dinove 'Afrike' kao podloge za hit.

Službena premijera najnovijeg Medveščakovog hita održat će se u nedjelju, 6. prosinca, u prvoj trećini utakmice Medveščaka i Vienna Capitalsa u Domu sportova koja počinje u 15 sati.