DAN ŽIVOTA

Poslušajte kako Ivica i Natko pjevaju himnu

30.01.2011 u 22:37

Bionic
Reading

Lako je doći do zaključka da je drugo mjesto u Chamonixu poseban dan za mladog Natka Zrnčića Dima, ali ako veliki Ivica Kostelić kaže da mu je to najljepši dan u životu, onda je jasno da se dogodilo nešto veliko

Ivica i Natko ostavili su u kombinaciji ostatak društva iza sebe i pokrenuli slavlje kakvo se u skijanju nikada ne viđa.

'Kaj poslije ovoga reći? Imamo četvoricu među 30, imamo pobjednika, drugog, globus i idemo doma', uz pomoć Natka rekao je nasmijani Ivica za HTV i dodao.

'Ovo je najljepši dan u mom životu. S najboljim prijateljem sam napravio dvostruku pobjedu, plakali smo od sreće.'

Popeli su se na postolje i otpjevali himnu kao da ju pjevaju desetorica. Možda neće osvojiti top liste, ali bilo ih je zaista lijepo vidjeti kako blistaju od sreće.

'Dosta padova mi se zaredalo, iza mene je naporan mjesec, a rezultata nije bilo. Dobro je da sam živ, a s ovim drugim mjestom mogu mirno na zasluženi odmor', kaže Natko i priznaje:

'Imao sam tremu uoči slaloma, ali fokus je bio vrhunski. Znao sam da mogu biti brži od Svindala i ispalo je savršeno. Već sam bio na postolju, ali jako sam htio ovaj pomak na drugo mjesto i kada je tako i završilo bio sam oduševljen.'

Svindal je kraj raspjevanih Hrvata izgledao nekako usamljen na postolju, ali shvatit će norveški velikan koliko je ovaj dan značajan u životu zagrebačkih prijatelja. Ako oni kažu da je najbolji, onda je sigurno tako.

Himna u izvedbi novog dueta