SRAMOTA

Poslije drame na Rujevici fizički obračun igrača; Rijekin golgeter dobio šakom u glavu, intervenirala policija

01.06.2020 u 08:00

Bionic
Reading

Igrači Rijeke plasirali su se u finale ovosezonskog izdanja Kupa zahvaljujući 3:2 domaćoj pobjedi protiv Osijeka do koje su stigli nakon velikog preokreta, a nakon utakmice došlo je i do fizičkog obračuna

Poslije utakmice došlo je do naguravanja igrača dvije momčadi, ali delegat utakmice Ivan Smokrović zabilježio je i težak fizički obračun.

Naime, nogometaš Osijeka Eros Grezd šakom u glavu udario je Rijekinog golgetera Antonija Čolaka na parkiralištu ispred svlačionica pa je morala intervenirati i policija.

'Po završetku utakmice, tijekom pisanja ovog zapisnika, delegatu utakmice je prijavljeno da je u prostoru stadiona Rujevica na parkiralištu ispred svlačionica došlo do fizičkog napada na način da je igrač NK Osijeka br. 11 Eros Grezda šakom u glavu udario igrača HNK Rijeka br. 17 Čolak Mirko Antonio, a zbog čega je intervenirala policija te u trenutku pisanja ovog zapisnika vršila službenu obradu istog događanja, napisao je delegat u izvještaju o utakmici.

Nogomet se vraća na MAXtv! Napokon opet možemo uživati u nogometu s domaćih terena uz Arenasport kanale. Sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv, zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr

  • +19
Druga polufinalna utakmica Hrvatskog kupa, HNK Rijeka - NK Osijek Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

HT Prvu ligu možete gledati i u dresu omiljenog kluba koji vam poklanja Hrvatski Telekom, a kako do dresa možete pročitati OVDJE.

Najvažnije da se nogomet vraća iako bez gledatelja na stadionima no zato su tu televizijski ekrani. Podsjećamo, sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.