NIKE

Poruke podrške našim Bilić Boysima

14.11.2011 u 12:18

Bionic
Reading

Nakon fantastičnog uspjeha u Istambulu, i uz podršku navijača nogometna reprezentacija nadomak je europskog nogometnog prvenstva EURO 2012. Dugogodišnji partner hrvatske nogometne reprezentacije Nike omogućio je svim navijačima da porukama podrže naše reprezentativce na putu prema pobjedi

Sve popularniji Facebook i ovoga je puta mjesto na kojem svi navijači mogu pružiti podršku našim reprezentativcima. Na stranici http://www.facebook.com/#!/NikeFootballHrvatska?sk=app_168991113194317 svi zainteresirani mogu ostaviti poruke kako reprezentaciji tako i svakom pojedinom reprezentativcu.


Najstrastvenije poruke bit će isprintane i dočekat će naše Bilić Boyse na njihovim ormarićima u svlačionici uoči uzvratne utakmice s Turskom koja se igra u Zagrebu, 15. studenoga 2011. Nike podržava reprezentaciju u nastojanjima da se plasiraju na Euro 2012, te omogućuje fanovima da se približe reprezentaciji na način da im mogu slati poruke podrške.

To je nastavak aktivnosti započete otvaranjem dućana u Ilici 10 kojim se željelo vjernim fanovima nogometne reprezentacije osigurati mjesto na kojem se mogu osjećati bliži reprezentaciji. Tamo je pored širokog asortimana nogometne linije, moguće personalizirati sve kupljene nogometne dresove, te razgledati dio s memorabilijama naših reprezentativaca.

Tako su primjerice u tom dijelu izloženi dresovi Luke Modrića, Stipe Pletikose i Daria Šimića (s njegova 99 nastupa na EURO 2008 u Austriji), kopačke Luke Modrića i Darija Srne, te dresovi Aljoše Asanovića i Marka Mlinarića sa prve utakmice hrvatske reprezentacije koju je igrala protiv Sjedinjenih Američkih Država 17.10.1990. godine.

U ovim odlučujućim trenutcima za hrvatski nogomet Nike pruža punu podršku reprezentaciji, te vjeruje da će Vatreni i ovoga puta izboriti nastup na europskom prvenstvu.