ivan je poseban

Poruka Rakitića škrtom predsjedniku Barcelone potpuno je oduševila navijače

19.09.2018 u 16:26

Bionic
Reading

Nakon što je iz uprave stigla poruka da mu neće biti povećana plaća, Ivan Rakitić javno je naglasio da mu ni ne treba bolji ugovor te da je ostao u Barceloni jer je u njoj sretan...

Podsjetimo, naš 30-godišnji reprezentativac ovog ljeta imao je izdašnu ponudu iz PSG-a, no odlučio je ostati na Camp Nouu i pokušati karijeru završiti kao suigrač Leu Messiju.

  • +13
Ivan Rakitić - zvijezda Barcelone i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U jednom intervjuu za dnevnik Sport priznao je da očekuje nagradu od uprave kluba za vjernost u obliku povišice, no nedavno je predsjednik Josep Maria Bartomeu ustvrdio kako novaca za to nema.

Zvijezde poput Cristiana Ronalda i Neymara, a vjerojatno i Messija bi se na to uvrijedile, ali naš veznjak imao je sjajan komentar cijele situacije.

'Želim da ljudi budu zadovoljni sa mnom. Odlučio sam ovdje ostati, jer sam sretan. Što bude u budućnosti, neka bude. Ništa se ne mijenja s moje strane,' izjavio je Ivan Rakitić za El Transistor pa dodao:

'Riječi općenito ne znače puno u nogometu. Važno je što pokažeš na terenu. Ja i moja obitelj smo vrlo sretni i to mi je najvažnije.'

Ovim riječima Rakitić je bez sumnje oduševio navijače Barcelone koji će ga sada još više cijeniti...