TRAŽI SAMO JEDNO...

Poruka koja neće dobro sjesti nikome u obitelji Michaela Schumachera

18.10.2017 u 09:27

Bionic
Reading

Willi Weber, bivši menadžer Michaela Schumachera, uputio je novi apel obitelji sedmerostrukog prvaka o čijem se zdravstvenom stanju poslije skijaške nesreće praktički do danas ništa ne zna

Krajem prosince bit će četiri godine od kada je velikan Formule 1 doživio strašnu nesreću kada je na skijanju udario glavom u kamen. Život mu je spasila kaciga, ali on je jedno vrijeme bio u komi, a zatim je u tajnosti iz bolnice u Grenobleu prevezen u svoj dom u Švicarskoj koji je pretvoren u medicinski centar kako bi njemački vozač imao najbolju moguću skrb.

Tijekom svih ovih godina dosta se nagađalo o njegovom oporavku, u javnost su izlazile lažne informacije kako govori i hoda, ali je obitelj sve demantirala, pokrenula tužbe protiv neodgovornih medija, a jedino što se zna da je stanje ozbiljno.

Bivši menadžer Willi Weber jedan je od onih koji pod svaku cijenu želi znati istinu o Michaelu. Poslije operacije leđa, ovaj 75-godišnjak je za njemačke medije poslao novu poruku prema Schumijevoj obitelji.

'Mislim da je jako tužno što fanovi ne znaju ništa o Michaelovom zdravstvenom stanju. Zašto im se ne kaže istina?', jasan je bio Weber koji je u prošlosti priznao da je želio posjetiti Nijemca, ali nije dobio dozvolu od Michaelove supruge Corinne.

  • +16
Michael Schumacher Izvor: Reuters / Autor: Radu Sigheti/Files

Inače, Weber se osvrnuo i na današnju Formulu 1 o kojoj nije imao lijepih riječi.

'Formula 1 je danas kao i moja leđa – bolno. Sada je to Mickey Mouse šou i ništa drugo, sam sport je u sjeni.'