ZA 99 GA NE PRODAJU

Porto za Hulka traži 100 milijuna eura

05.05.2011 u 19:19

Bionic
Reading

Jedan od najtraženijih nogometaša ovoga ljeta mogao bi biti napadač portugalskog prvaka Porta Brazilac Hulk

Interes za usluge 24-godišnjeg Brazilca pokazali su talijanski velikani Milan i Inter, ali i niz engleskih premierligaša. Međutim, predsjednik Porta Pinto Da Costa poručio je kako nema šanse da pusti Hulka za manje od 100 milijuna eura.

'Hulk je u ovom trenutku jedan od najboljih napadača na svijetu. On vrijedi 100 milijun eura i nema šanse da ga pustimo za manje novaca. Ukoliko netko ponudi 99 milijuna odbit ću ponudu', poručio je Da Costa.

Hulk, punim imenom Givanildo Vieira de Souza, stigao je na stadion Dragao 2008. godine iz japanskog Tokyo Verdyja i u 69 ligaških nastupa zabio je 35 golova.

Kada bi Porto uistinu prodao Hulka za 'stotku' bio bi tio najveći transfer u povijesti nogometa. Za sada je rekordna odšteta od 94 milijuna eura koliko je Real Madrid 2009. godine platio Manchester Unitedu za Portugalca Cristiana Ronalda- Na drugom mjestu je transfer Zlatana Ibrahimovića iz Intera u Barcelonu 2009. koji je bio vrijedan 66 milijuna eura, dok je prelazak Kake iz Milana u Real iste godine iznosio 65 milijuna eura.