JEDNA NULA PREMALO

Porto ismijan od Santosa pa doveo Janka

31.01.2012 u 19:14

Bionic
Reading

Predsjednik brazilskog Santosa Luis Alvaro Ribeiro nasmijao se na Portovu ponudu od osam milijuna eura za Gansa smatrajući da se radi o tiskarskoj grešci, jer nedostaje još jedna nula na kraju

Portugalski nogometni velikan Porto poslao je službenu ponudu za mladog veznjaka brazilskog Santosa, 22-godišnjeg Gansa, i to u iznosu od osam milijuna eura, a predsjednik Santosa ocijenio ju je komičnom.

'Čini mi se da su zaboravili dodati još jednu nulu na kraju. Ganso je fantastičan vezni igrač i brazilski reprezentativac čija će cijena još rasti pa ne razumijem ovakvu ponudu Porta. Naravno da ju odbijamo', poručio je Alvaro Ribeiro za Globoesporte te dodao:

'Mi u Santosu ne želimo imati nezadovoljne igrače, pa ako dođe ponuda u skladu s Gansovom vrijednosti pustit ćemo ga u Europu.'

Da posljednji dan prijelaznog roka ne prođe u lošem raspoloženju, u upravi Porta su se potrudili realiziravši transfer austrijskog golgetera Marca Janka iz nizozemskog Twentea koji je stigao na Dragao potpisavši ugovor na tri i pol godine.

'Porto je veliki klub u europskim razmjerima. Gotovo svake sezone igraju Ligu prvaka i bit će mi čast nositi dres ovog kluba', izjavio je 28-godišnji Janko koji je ime stekao u Red Bull Salzburgu gdje je u 108 nastupa postigao 75 pogodaka.

'Znam da se od mene očekuju golovi. Klub je tražio 'killera' u šesnaestercu i obratio se meni. Uvjeren sam da mogu ispuniti očekivanja trenera i navijača', optimističan je Austrijanac.

Ganso bi bio veliko pojačanje slavnim Portugalcima