skandal u portugalu

Poraz u Ligi prvaka proslavio s protivnicima u njihovoj svlačionici!

15.09.2017 u 16:40

Bionic
Reading

Kamerunski napadač Vincent Aboubakar izazvao je bijes navijača Porta nakon što je procurila snimka kako se zabavlja u protivničkoj svlačionici poslije poraza od Bešiktaša u Ligi prvaka u srijedu...

Porto je na jako loš način započeo svoju grupnu fazu Lige prvaka, domaćim 3:1 porazom od Bešiktaša koji mu je bio prvi neuspjeh sezone nakon pet trijumfa u nizu u potrugalskoj ligi.

Ozbiljan je to bio udarac za ambicije momčadi koju vodi Sergio Conceicao, a kada se pojavila još i snimka napadača Vincenta Aboubakara kako se veseli s protivničkim igračima u njihovoj svlačionici, navijači su poludjeli.

Kamerunski 25-godišnji napadač vjerojatno se nije nadao da će ta snimka doći u javnost, na kojoj se vidi da ga poraz nije pretjerano pogodio.

Autor: YouTube

Razlog njegovog odlaska u protivničku svlačionicu bila je prošlogodišnja posudba u Bešiktaš, a pozdrav sa starim prijateljima na kraju se pretvorio u skandal.

Valja ipak naglasiti da je Aboubakar zabio već pet golova u prvih pet utakmica portugalskog prvenstva, a ako tako nastavi navijači će mu ovaj neoprezni gaf brzo zaboraviti...