PREGOVORI JOŠ TRAJU

Pomutnja u Juventusu zbog Ronalda i milijuna koje su odbili; otkriven razlog ovakve teške odluke

21.03.2019 u 08:55

Bionic
Reading

Već godinama najbolji europski klubovi odlaze na ljetne turneje po SAD-u, ali kako se doznaje čelnici Juventusa su donijeli odluku kako će ovaj puta taj izlet, koji bi im donio puno novaca, vjerojatno preskočiti

Kako piše New York Times pregovori čelnika Juventusa i tvrtke Relevent Sports, koja je glavna za organizaciju Champions Cupa u SAD-u, još uvijek traju. No, doznaje se kako će Juventus u ljeto put Kine i Singapura. Razlog? Iako to nitko neće javno reći čelnike kluba je očito strah da zbog optužbi za silovanje policija ne privede Cristiana Ronalda.

S druge strane ići bez njega u SAD, gdje je Ronaldo nevjerojatno popularan, nema baš nekog smisla jer ipak je veliki novac u pitanju. Stoga je logična odluka da se krene na put u Kinu i Singapur koji su puno veće tržište i gdje je Ronaldova popularnost sve veća i veća.

Od prije je poznato kako je Kathryn Mayorga optužila Ronalda da ju je silovao u hotelu u Las Vegasu prije deset godina (2009). Kasnije je kazala kako joj je Ronaldo platio 375 tisuća dolara za šutnju, a Porugalac je putem odvjetnika sve optužbe – demantirao.

No, policija i istražitelji ove su optužbe Kathryn Mayorge shvatili ozbiljno, a zakon u američkoj saveznoj državi Nevada, kada je takav slučaj u pitanju, je jasan. Naime, u Nevadi nema zastare za silovanje, a maksimalna kazna je doživotni zatvor. Stoga je jasan strah Ronalda i čelnika Juventusa koje je zbog cijelog slučaja uhvatila panika…

'Istraga je u tijeku i ponovno je otvoren slučaj od rujna 2018. zbog optužbi za silovanje iz 2009. na osnovu informacija koje im je dala žrtva', izjava je policije iz listopada 2018. kada je Kathryn Mayorga optužila Ronalda za silovanje.

  • +5
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: N.N.