Logo (1)

Ne mire se s porazom

Pomoćni trener Norveške otkrio veliki propust sudaca: 'Musin gol je neregularan, ne mogu vjerovati da su ovo dopustili'

  • S.K.
  • Zadnja izmjena 26.01.2020 09:59
  • Objavljeno 26.01.2020 u 09:01
Bionic
Reading

Pomoćni trener u norveškoj rukometnoj reprezentaciji Kent-Harry Andersson tvrdi da je Željko Musa zabio neregularan gol i vjerojatno je u pravu

Hrvatska je u dramatičnoj polufinalnoj utakmici u zadnjim sekundama golom Željka Muse pobijedila Norvešku i tako se plasirala u finale Europskog prvenstva u rukometu. Onaj tko gubi, ima se pravo ljutiti pa su Norvežani zadnjih dana izražavali nezadovoljstvo porazom, ali jedan od njih je otišao malo dalje.

Član stožera norveške reprezentacije Kent-Harry Andersson tvrdi kako je Musin gol neregularan i zapravo je u pravu. Andersson je u norveškoj reprezentaciji do 2013. godine i ima funkciju pomoćnog trenera.

'Musa je ušao u šesterac da zaobiđe Sandera Sagosena prije nego je dobio loptu za presudni gol. Ne razumijem kako su suci to dopustili. Bili su blizu i sve su vidjeli. Morali su poništiti taj gol jer je neregularan', rekao je Andersson za Sportbladet pa dodao:

'Ako i nisu uočili sporni trenutak onda su mogli pregledati ponovljenu snimku i nakon toga donijeti odluku. Ne razumijem to.' Musa je stvarno ušao u vratarov prostor, ali španjolski sudački dvojac je u tom trenutku gledao Igora Karačića koji je vodio loptu i napravio veliki previd.

  • +16
EP u rukometu, polufinale: Hrvatska - Norveška Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX

Kako bilo, vrijeme za žalbu je prošlo pa Norvežani službeno više ne mogu reagirati. Hrvatska će danas u 16:30 u finalu protiv Španjolske. čiji su nas suci i pogurali do tamo, tražiti put do zlata.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal