UHIĆENJE TRAŽENIH

Policija prekinula idilu kampiranja Boysa

11.04.2011 u 09:17

Bionic
Reading

Više od stotinjak navijača Dinama okupilo se pod maksimirskim zapadom gdje su odlučili kampirati i tako prosvjedovati zbog neslaganja s načinom na koji se vodi njihov omiljeni klub. U nedjelju kasno navečer performans je nakratko prekinut jer je policija uhitila nekoliko navijača

Najvatreniji navijači Dinama odlučili su kampirati pred maksimirskim stadionom kako bi još jednom iskazali nezadovoljstvo načinom na koji se vodi klub. Prosvjedi su mirni i nema nikakvih problema, a samo u jednom trenutku idila je narušena.

Naime, oko 22 sata policija je uhitila osobe za kojima je tragala i tako nakratko prekinula 'performans' navijača. Nakon što je policija obavila svoje, logorovanje pred stadionom je nastavljeno.

Da podsjetimo, Boysi su odlučili boraviti pod maksimirskim zapadom sve do utorka, kada će se održati skupština Dinama.

Inače, PU zagrebačka je u ponedjeljak objavila kako Boyse nisu priveli zbog prosvjeda nego jer sumnjaju da su ozlijedili muškarca Z. M. (42) u Sesvetama na malonogometnom turniru.

On je policiji prijavio napad oko 19 sati i rekao je da su ga lakše ozlijedili. Policija je kasnije privela Tomu Glušića (38), Matiju S. (29) i Nijaza H.T. (35)