OSTAJE REALOVAC

'Pokajnik' Ronaldo stigao dva sata ranije na trening

12.09.2012 u 19:05

Bionic
Reading

Nogometaši Real Madrida vratili su se nakon reprezentativne stanke treninzima na Valdebebasu, a prvi se na treningu pojavio, i to dva sata ranije, "nesretni" Cristiano Ronaldo.

Uoči dolaska na trening Portugalac se putem svoje Facebook stranice obratio javnosti i svim navijačima Real Madrida.

'Želio bih samo potvrditi, neovisno o trenutnom statusu svog ugovora, da sam se vratio potpuno koncentriran na klub s kojim želim pobijediti u svakoj utakmici i osvojiti sve trofeje za naše vjerne navijače', stoji na profilu jednog od najboljih nogometaša današnjice.

Nakon što se obratio navijačima Reala, Ronaldo je kratko prokomentirao i dvije utakmice s reprezentacijom (Luksemburg i Azerbajdžan), igrane u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu.

'Dvije utakmice – šest bodova. Misija obavljena. Jučer (utorak) smo mogli postići i više pogodaka, ali Azerbajdžan se pokazao kao dosta čvrsta momčad. No, bodovi su tu. Sada kada sam se vratio u potpunosti sam koncentriran na svoj klub'.

Real Madrid svoju iduću utakmicu igra na Sanchez Pizjuan stadionu u Sevilli, protiv istoimenog domaćina, a nama će taj susret biti iznimno zanimljiv zbog izravnog dvoboja Ivana Rakitića (Sevilla) i Luke Modrića (Real).