CITY SE SPASIO U 90.

Pogledajte zašto je Mancini bijesan na svoje 'zvijezde'

04.10.2012 u 10:30

Bionic
Reading

Talijan Mario Balotelli zabio je za City u 90. minuti, nakon što je sudac dosudio nešto što i nije morao. No konačnih 2:2 nisu nimalo razveselili trenera Cityja Roberta Mancinija

Trener Manchester Cityja Roberto Mancini nakon dvoboja s Borussijom nije bio zadovoljan igrom svoje momčadi. Doduše, rezultatski je čak dobro i prošao jer Mario Balotelli bio je precizan s bijele točke u 90. minuti, a tim je pogotkom postavio konačnih 2:2. Doduše, gosti su jako protestirali, ali sudac je bio neumoljiv, a sporan detalj pogledajte u 54. minuti i 40. sekundi videopriloga.

'Nismo igrali dobro, nismo zaslužili bod, ali na kraju bi on mogao biti važniji nego što mislimo. Borussia je igrala bolje i trenutno je u puno boljem izdanju nego mi. Moji igrači moraju početi trčati i boriti se za svaku loptu. Imamo igrače velike vrijednosti, ali to nije dovoljno za naše pobjede. Znao sam prije ove utakmice da će biti teško jer Borussia ima više iskustva u Ligi prvaka od nas. Joe Hart nas je spasio; znam gdje radimo pogreške, ali to ćemo vrlo brzo otkloniti', izjavio je Mancini nakon dvoboja.