EKSPLOZIJA EMOCIJA

Pogledajte trenutak kada je trofej 'Rabuzinovo sunce' ušao u svlačionicu nogometaša riječkog prvoligaša

02.08.2020 u 08:33

Bionic
Reading

Ne treba ni sumnjati kako su igrači Rijeke dobro profeštali osvajanje Kupa, a slavlje je već počelo na terenu i svlačionici stadiona na Šubićevcu

Rijeka je u finalu svladala Lokomotivu 1:0 pogotkom Tibora Halilovića iz 76. minute i nakon sučevog zvižduka slavlje je moglo početi. Društvo s Rujevice nije omeo ni nestanak struje kod dodjele medalja i trofeja.

Skandiranje i pjesma su se s travnjaka prenijeli u svlačionicu, a na službenim društvenim mrežama riječkog prvoligaša pojavila se i kratka snimka trenutka kada je pehar 'Rabuzinovo sunce' ulazio u svlačionicu pobjednika.

'Grad nam daje podršku, navijači daju podršku, svi žive za klub i trofej je tu. Danas nije bilo sve idealno, ali Kup je tu. Imali smo neke probleme tijekom tjedna, ali nakraju smo imali i malo sportske sreće. Bilo je teško, imali smo puno padova, ali smo se u najvažnijem trenutku digli i presretan sam. I ja i igrači smo umorni jer je teška sezona iza nas', rekao je trener Rijeke Simon Rožman nakon utakmice koji je jedno vrijeme bio i na rukama razdraganih igrača.

  • +16
Rijeka je pobjednik Kupa 2020. Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev / CROPIX
  • +4
Finale Hrvatskog kupa 2020., Rijeka - Lokomotiva, Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
  • +3
Poznati na finalu Hrvatskog kupa 2020. Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL