E DA JE REALU BEBEK

Pogledajte penal koji nije sviran na Ronaldu: Isti Krstanović!

19.03.2012 u 11:08

Bionic
Reading

Real je pred svojim navijačima protiv Malage osvojio samo jedan bod, tako da Barcelona zaostaje osam bodova

Trener Real Madrida Jose Mourinho ne zna se najbolje nositi s porazima, ali izgleda i s remijima. Nakon što je Malaga na Bernabeuu njegovoj momčadi uzela bod (1:1), požalio se na suđenje, no ipak bio miroljubiv.

'Neću kritizirati suce, ali trebali su nam suditi dva očita jedanaesterca. No sve je to dio prvenstva', rekao je Mourinho.

Jedan od dva jedanaesterca (u sažetku 2. minuta!), kada je Ronaldo pao pod naletom igrača Malage, neodoljivo podsjeća na sporni jedanaesterac u subotnjem derbiju Dinama i Hajduka.

Podsjećamo, sudac Ivan Bebek je start Obšivača na Krstanoviću vidio kao prekršaj za najstrožu kaznu, a nakon pogledane snimke čini se da je ipak start na Ronaldu puno grublji.

Ispada da Dinamo ima bolje suđenje od Real Madrida te da igrači i navijači Hajduka mogu žaliti najmanje za bodom.

No za razliku od Zdravka Mamića - koji je nakon utakmice izvrijeđao suca Alojzija Šuprahu nakon što je kazao da to nije bio penal – Mourinho je gospodski rekao:

'Nemam razloga biti kritičan. Normalno je povremeno remizirati ili izgubiti. Imao bih razloga biti ljutit da smo loše igrali, no nije bilo tako. Imali smo mnogo prilika za pogodak.'

SAŽETAK UTAKMICE DINAMO - HAJDUK