PRISJETIMO SE!

Pogledajte: Overeem uživa mlatiti slabije od sebe

02.02.2012 u 11:59

Bionic
Reading

Alistair Overeem bi se 21. veljače trebao pojaviti pred sucem zbog udaranja ženske osobe, a na internetu se lako mogu pronaći videosnimke u kojima se vidi kako nizozemski borac voli mlatiti slabije od sebe

Overeem je čudan tip. Iako u svojim intervjuima odaje dojam simpatičnog mišićavka, oko njega se uvijek vežu neke afere. Njegov raskid s menadžerskom agencijom Golden Glory je bio 'ružan', još se sude, imao je problema i s dopinškim kontrolama, a posljednji eksces dogodio se za vrijeme novogodišnjeg vikenda u Las Vegasu

U gradu kocke i zabave udario je žensku osobu u lice i prijeti mu zatvor i novčana kazna, a iz njegovog tabora su se odlučili na šutnju. Sigurno mu neće biti lako, a mnogi su se odmah prisjetili da 'nizozemska zvijer' voli udarati slabije od sebe.

Dokaz za to su dva videouratka na internetu s jednog treninga u Engleskoj prije gotovo pola godine, gdje je Overeem održavao seminare, a njegov nedavni fizički napad na ženu dobra je prilika da se prisjetimo tih scena.

Naime, mladi dečki su poželjeli da ih Nizozemac udara, a on nije odbio takav poklon pa im je sa zadovoljstvom pokazao svoju snagu. Mogao je odbiti, ali to mu nije palo na pamet. Srećom, nije udarao najjače što može, ali borci su se svejedno previjali od bolova, a nisu ni dobili priliku da uzvrate.

Udarci u trbuh

Udarci u nogu