show NA Croatia OpenU

Pogledajte otkačeni ples Gaela Monfilsa usred meča u Umagu

17.07.2017 u 10:52

Bionic
Reading

Za ljubitelje vrhunskog tenisa - koji su ovog vikenda do posljednjeg mjesta ispunili ATP stadion Gorana Ivaniševića u Umagu - Gael Monfils, David Goffin, Borna Ćorić i Ivan Dodig priredili su pravi show. To pogotovo vrijedi za otkačenog Monfilsa...

Ponajbolji svjetski tenisači otvorili su 28. Plava laguna Croatia Open Umag ekshibicijom na kojoj su posjetitelje oduševili impresivnim teniskim vještinama, a Monfils i spektakularnim plesnim pokretima.

Gael Monfils, 30-godišnji francuski tenisač, svojim plesnim pokretima oduševio je gledatelje u Umagu. Tenisač koji je u studenom 2016. bio šesti na svijetu, što mu je najbolji ranking u karijeri, pokazao je kako ima dara za ples. Priloženi video sve govori.

Prvog dana 28. Plava laguna Croatia Opena Umag održan je i ždrijeb u kojem su tenisači doznali svoje protivnike u prvom kolu, a dan je završio izvrsnim koncertom legendarnog Parnog valjka. Nekoliko tisuća ljudi plesalo je do kasnih noćnih sati u Dance Areni uz zagrebačke rockere koji su neumorno nizali hit za hitom.

Dodajmo još kako su najspretniji među publikom Mika Kaplan i Gordan Fran Mileusnić, uhvativši teniske loptice, osvojili i put na ATP Finals u London, te na Next Generation ATP Finals u Milano, te vrijedne poklon pakete Podravke i HEP-a. Mika će u Londonu imati priliku gledati najbolje tenisače svijeta: Federera, Nadala, Đokovića i ostale, dok će Gordan u Milanu bodriti našeg Bornu Ćorića u borbi s najboljim mladim tenisačima svijeta i u lovu za naslov kralja nove generacije zvijezda na ATP Touru. Podravkin voditelj promocije kulinarstva Dražen Đurišević, Tina Jakaša, direktorica HEP Opskrbe i Ronald Korotaj, direktor Istraturista i predsjednik Organizacijskog odbora turnira, čestitali su sudionicima i sretnim dobitnicima te im uručili vrijedne poklone.