kakav luzer

Pogledajte kako je za samo 10 sekundi dobio dva žuta, a da loptu nije ni taknuo

02.11.2017 u 16:03

Bionic
Reading

Nestor Alegre nogometaš je za kojeg zasigurno niste čuli. Igra u momčadi argentinskog niželigaša Deportivo Madariaga, a sada je zbog svog glupog i nepromišljenog poteza ušao u nogometnu povijest...

U jednom je trenutku nesretni Nestor Alegre - s nesretnim brojem 13 na leđima - na utakmici protiv Villa Alveara čekao ulazak u igru. No, bio je malo nestrpljiv, ušao je u teren prije nego što je njegov suigrač izašao. Glavni ga je sudac poslao nazad izvan igrališta, da bi sve bilo prema pravilima, a kad je ponovno stupio na teren pokazao mu je - žuti karton.

No, Nestor nije bio zadovoljan kaznom te je prigovorio i - dobio drugi žuti! I automatski je isključen. U samo 10 sekundi, da nije ni taknuo loptu, da ne kažemo da se nije ni stigao oznojiti. Nije ni stigao jer je sudac u tom vremenu zaustavio igru, pa Nestor praktički nije odigrao ni sekunde utakmice! Doslovno se prošetao po terenu i - izašao!

Autor: youtube

'Prvi je žuti karton dobio jer je u teren ušao prije nego što je njegov suigrač isti napustio. Takva su pravila...', kazao je sudac utakmice Victor Cordero i dodao:

'A drugi je žuti, tj. isključujući crveni, dobio zbog uvreda koje mi je uputio.'

>> Je li ovo najbrže zarađeni crveni karton u povijesti nogometa?

I tako, Nestor Alegre ušao je u povijest kao jedan od nogometaša koji su zaradili najbrži crveni karton, a loptu nije ni taknuo. Upisao se u knjige rekorda zajedno s Lee Toddom koji je uspio dobiti najbrži crveni karton u povijesti nogometa, a za to mu je trebalo samo dvije sekunde jer je na samom startu utakmice opsovao suca. Tu je i Serge Dijehoua (sedam sekundi), Giuseppe Lorenzo (devet sekundi), pa i Ante Rukavina (10 sekundi)...