OD PLAYBOYA DO FILMA

Pogledajte kako je nekad izgledala nova šefica Sheffield Wednesdaya

01.11.2011 u 16:22

Bionic
Reading

Premda danas ima 64 godine, mnogi se Sybil Danning sjećaju kao jedne od najljepših žena svog vremena, dok je žarira i palila naslovnicom Playboya i filmskim platnom

Malo je onih koji odmah znaju tko je Sybil Danning, no riječ je o gospođi zavidne karijere fotomodela i filmske glumice, poduzetnici koja je svoj imetak stekla sa suprugom Horstom Lasseom.

Osamdesetih godina prošlog stoljeća osvanula je na naslovnici slavnog Playboya, a vrlo brzo zatim počela je sa snimanjima holivudskih filmova B produkcije, mahom SF-ova i akcijskih filmova. No glumila je i uz Roberta De Nira u filmu 'Sam's Song', a stariji ljubitelji filma sjećaju se njezine sporedne uloge prostituke u filmu 'Bluebeard', u kojem su glavne uloge imali Raquel Welch i Richard Burton.

Rođena Austrijanka do danas se može pohvaliti da je sa suprugom bila i vlasnica njemačkog kluba hokeja na ledu SC Riesserseea, pa joj 'izlet' u Sheffield Wednesday neće biti i prvi sportski posao u karijeri. Kako će je engleski navijači prihvatiti i hoće li uopće biti uspješna na obećanom povratku kluba na staze stare slave, to tek ostaje za vidjeti.