OPASNI DAIVARI

Pogledajte kako je kečer 'ugušio' i istukao divljaka u metrou!

20.10.2012 u 07:00

Bionic
Reading

U metrou koji povezuje Minneapolis sa zračnom lukom St. Paul, jedan je putnik, očito pijan, radio probleme ostalim putnicima, vrijeđao ih i maltretirao, a Shawnu Daivariju je u jednom trenutku 'prekipjelo' pa je u kečerskom stilu 'riješio problem'

Shawn Daivari nije jedan od onih velikih američkih kečerskih zvijezdi poznatih diljem svijeta, no nije ni anonimac. Ljudi koji prate taj šou svakako su za njega čuli i vrlo vjerojatno bi ga prepoznali na ulici. Levin Blair, na svoju žalost, očito nije od onih koji prate svijet wrestlera i to ga je koštalo priličnih batina, a na kraju i policijskog pritvora.

Što se zapravo dogodilo? Blair je putovao u vlaku koji povezuje Minneapolis sa zračnom lukom St. Paul, prema izjavama svjedoka bio je u vidno alkoholiziranom stanju i prilično agresivan prema putnicima. Istina, u prvi mah ih nije fizički napadao, no maltretirao ih je psovkama i uvredama. Videosnimka iz vlaka prikazuje njegovo ponašanje, ali i Shawna Daivarija koji u blizini sve to promatra.

Očito je američkom wrlestleru iranskog podrijetla, kojeg u svijetu WWE-a nazivaju i 'bad boyem' Bliskog istoka, dozlogrdilo, pa se u jednom trenutku ustao, skinuo jaknu, pospremio sunčane naočale i skočio na Blaira koji je, čini se, s verbalnih uvreda krenuo prema fizičkom sukobu s nekim od putnika. Nakon toga sve se odigralo vrlo brzo.

Daivari je primio Blaira u 'kravatu', 'ugušio' ga i doslovce izbacio na prvoj stanici iz vlaka. Scenu kao iz crtića dopunio je izbacivanjem Blairovog ruksaka, još kojim udarcem 'za svaki slučaj', a vrlo brzo netko od putnika bacio je van i nesretnikovu jaknu. Kad je vlak krenuo dalje, Blair je ostao u nevjerici sjediti na peronu, dočekavši u toj pozi i policiju koja je prema izvješćima američkih novinara stigla u roku devet minuta.