PREVARA NAD PREVARAMA

Pogledajte kako je Hubnik nosom 'ubio' De Camarga

10.02.2012 u 17:36

Bionic
Reading

U svijetu nogometa nagledali smo se već svakakvih prevaranata i glumačkih scena, a najnovija dolazi iz Bundeslige, koju potpisuje Igor de Camargo

U srijedu se u Berlinu igrao uzvrat četvrtfinala njemačkog nogometnog kupa, a Herthi je u goste stigla Borussia iz Mönchengladbacha. Nakon 90 minuta bilo je 0:0, pa su se morali igrati produžeci, što je među igrače unijelo dodatnu nervozu.

Naime, nakon jednog starta u šesnaestercu domaćih, Roman Hubnik išao se raspraviti s Igorom de Camargom i pritom ga malo okrznuo nosom, u stilu 'ja sam ovjde glavni'. No, De Camargo je teatralno pao na travnjak, kao da ga je nokautirao Felix Sturm. Sudac dr. Felix Brich pao je na njegovu glumu, pokazao na penal, a Hubniku dao crveni karton.

Naravno, gosti su poklon uzeli, s bijele je točke zabio Filip Daems, a na kraju su, u 120. minuti, udarcem Oscara Wendta zabili i drugi gol.

'Sudac Brich valjda je bio jedina osoba u Njemačkoj koja je vidjela taj prekršaj. Nevjerojatno', ljutit je bio trener Herthe Michael Skibbe