KOJI IDI..

Pogledajte Guerrerov divljački prekršaj za zatvor

04.03.2012 u 11:49

Bionic
Reading

Incidentni peruanski nogometaš Paolo Guerrero ponovno je u subotu došao u središte pozornosti u Njemačkoj. Napadač HSV-a je u 54. minuti dvoboja protiv Stuttgarta u 24. kolu Bundeslige brutalno startao na vratara gostiju Svena Ulreicha

Guerrero je nemilosrdno, đonom pokosio čuvara mreže Švaba koji je, srećom, prošao bez ozljede, a Peruanac je očekivano dobio izravni crveni karton. HSV je u tim trenucima već gubio s 3:0, a do kraja je s igračem manje primio još jedan gol. Iako bi i s njim na terenu, izgledno je, izgubili, u hamburškom su klubu bijesni na svoga napadača koji je, dojam je, namjerno išao ozlijediti suparnika.

'Takvim postupcima Paolo šteti i sebi i momčadi', poručio je kapetan HSV-a Heiko Westermann, a trener Thorsten Fink je dodao:

'Guerrero nas je oštetio, sigurno ćemo ga interno kazniti'.

No, kaznit će Peruanca i Njemački nogometni savez.

'Iznenadilo bi me kad bi dobio manje od šest utakmica suspenzije', rekao je nekadašnji ugledni sudac Markus Merk za Bild koji piše da se radi o najbrutalnijem prekršaju ove sezone u Bundesligi.

Guerrero se u travnju 2010. 'proslavio' kad je jednog navijača gađao bocom vode. Tada je prisilno pauzirao više tjedana, a sada ga vjerojatno čeka ista priča.