MEČ ZA PAMĆENJE

Pogledajte dva prljava udarca u muškost

23.03.2010 u 16:43

Bionic
Reading

U meču 'slobodne borbe' pod organizacijom Dream u ringu su se našli Josh Barnett i Mighty Mo, a gledatelji su mogli vidjeti i prljave udarce u 'nezgodno mjesto'

Barnettov udarac

Povratnička borba američkog gladijatora Josha Barnetta neće ostati upamćena po pobjedi polugom protiv Samoanca Mighty Moa nego po dvije situacije od kojih se jedna dogodila za vrijeme meča, a druga nakon njega.

U trećoj minuti prve runde Barnett je nenamjerno nogom udario u genitalije svog suparnika koji je odmah pao na zemlju i previjao se. Nakon ukazane pomoći, ali i pauze koja je potrajala gotovo 15 minuta meč je nastavljen, ali Samoanca je nedozvoljeni udarac u potpunosti izbacio iz takta i nije izdržao napade Barnetta koji je u prvoj rundi i završio posao.

No, Japanci u Yokohami ostali su šokirani onime što je uslijedilo. Barnett je prišao Mou i još jednom mu se ispričao zbog nedozvoljenog udarca, a kada mu se približio, Samoanac ga je udario koljenom u genitalije. Ne toliko precizno i jako kao što je on dobio, ali dovoljno da i Barnett poklekne.

Osveta Moa