ISPALI ZVEZDA I PARTIZAN

Pogledajte - crna noć za srpski nogomet

26.08.2011 u 09:04

Bionic
Reading

Srpski nogomet neće imati nijednog predstavnika u Europskoj ligi. U skupine Europske lige se nakon uzvratnih utakmica protiv Rennesa odnosno Shamrocka nisu plasirali ni Crvena zvezda ni Partizan

Crna noć za srpski nogomet. I dok su rijetki očekivali da Zvezda u Rennesu može iznenaditi francuski klub, potpuno je podbacio Partizan koji je kiksao protiv slabašnog irskog predstavnika.

Idemo redom. Zvezda je došla po čudo nakon poraza na Marakani od 2:1. No umjesto iznenađenja dobila je porciju. Francuzi su razmontirali izabranike Prosinečkog sa 4:0. Golove za domaćina zabili su Montano (10), M'Vila (19), Kembo-Ekoko (85) i Pajot (90).

'Nadigrali su nas u svakom segmentu i fizički, i taktički i tehnički. Moja momčad je katastrofalno otvorila utakmicu', priznao je Prosinečki.

Zvezda - Rennes 4:0

No pravu blamažu za svoje navijače je napravio Partizan koji je iz prve utakmice iz Dublina imao 1:1. Očekivalo se je da 'crno-beli' bez problema odrade uzvrat i ispraše najtrofejniji irski klub. No nije išlo kako je srpski prvak planirao.

Partizan je poveo u 35. minuti preko Volkova, a gosti su stigli do produžetaka u 58. minuti nakon voleja Sullivana. Ključni trenutak dogodio se u 112. minuti kad je dosuđen kazneni udarac za Shamrock, a precizan je bio O’Donnell.

Partizan - Shamrock 1:2