OSLABLJENI CLIPPERSI

Pogledajte bizarnu situaciju kada se Billups teško ozlijedio

08.02.2012 u 12:10

Bionic
Reading

Fantastični 35-godišnji playmaker Chauncey Billups neće igrati za Los Angeles Clipperse do kraja sezone. Ozlijedio je Ahilovu tetivu u ponedjeljak navečer, prilikom utakmice kod Orlanda

Bio je Billups jedno od najvećih pojačanja Clippersa uoči sezone i razlog zašto je momčad iz Los Angelesa trenutačno jako visoko na ljestvici - drugi su na Zapadu s omjerom 15-7. U prosječno 30 minuta na parketu ove sezone Billups je imao 14,9 poena po utakmici, kao i četiri asistencije. Podsjetimo da je Billups izabran kao treći izbor na draftu 1997. (od Bostona), pet puta je bio sudionik All Star utakmice te NBA prvak s Detroitom, kada je bio vođa te generacije.

Chauncey Billups
Za ovu sam sezonu gotov, ali ovo sigurno nije moj kraj.

Odmah nakon susreta nije se znalo koliko je teška ozljeda ovog organizatora igre, no kasnija magnetska rezonanca pokazala je da je riječ o ozbiljnoj ozljedi i da za njega nema košarke do kraja sezone.

'Za ovu sam sezonu gotov, ali ovo sigurno nije moj kraj', rekao je godinama nagriženi sjajni košarkaš.

U videoprilogu se vidi kako je Billupsu stradala noga dok je neometan stajao na vrhu reketa kada su Clippersi bili u napadu. No jedan krivi pokret bio je dovoljan da mu sezona završi - puno ranije. Zaista bizarna ozljeda za veterana.