BENGALKE KAO U SPLITU

Pogledajte Bilića kao vođu navijača; euforija u Istanbulu!

27.02.2015 u 11:04

Bionic
Reading

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić proslavio je s brojnim navijačima prolazak Bešiktaša u osminu finala Europske lige nakon što su u dramatičnoj utakmici, nakon izvođenja kaznenih udaraca, izbacili moćni Liverpool. Očekivano, nakon velike pobjede nad Liverpoolom na ulicama Istanbula zavladala je prava euforija

Splićanin Bilić, koji je kao igrač Hajduka i hrvatske nogometne reprezentacije proslavio mnoge velike pobjede, u Istanbulu se vratio u prošlost.

Naime navijači Bešiktaša priredili su njemu i igračima spektakularan navijački program začinjenim brojnim bengalkama.

A kako se Bilić snašao u ulozi dirigenta ili produžene ruke vođe navijača, pogledajte u videoprilozima. U jednom od njih vidi se kako Bilić i njegov pomoćnik Nikola Jurčević iz autobusa gledaju kakvu su im 'ludnicu' priredili navijači uz stotine bengalki.

'Plasman u osminu finala Europske lige veliki je uspjeh za turski nogomet', kazao je Bilić nakon utakmice.


Podsjetimo, odmah nakon utakmice Bilić, koji uživa u svojoj najboljoj trenerskoj sezoni, kazao je o ždrijebu i sljedećem protivniku:

'Ne bih se čudio da nam sljedeći suparnik bude Everton', najavio je Slaven Bilić, no ipak se nada da je Engleza za Bešiktaš bilo dosta. Također otkriva koliko dobrih pucača penala ima u momčadi:

'Čak sedmorica su htjela pucati. To je dokaz našeg samopouzdanja.'