Godina zdravih odluka

Pogledajte kako su zvijezde Dinama predstavile kalendar za 2018; djecu oduševila ideja

07.12.2017 u 10:24

Bionic
Reading

GNK Dinamo predstavio je kalendar za 2018. godinu naziva ‘'Godina zdravih odluka', i to u društvu veselih učenika OŠ Jelkovec. Zaista sjajna ideja kojom su nogometaši razveselili najmlađe

Kao temu kalendara za iduću godinu modri je klub odabrao tematiku zdrave prehrane, pravilnog držanja i sjedenja, važnost tjelovježbe te način na koji se u životu treba nositi s uspjesima i neuspjesima.

Gotovo 200 učenika tako je sudjelovalo u edukativnom programu koji su vodili Ivana Mišerić i jedan od trener mladih igrača nogometne škole Dinamo Ugo Klingor kojima su asistirali igrači prve momčadi Hilal Soudani, Tongo Doumbia, Arijan Ademi, Filip Benković i Ante Ćorić.

Nakon uvodnog dijela u kojem su kratki govor održali ravnateljica Osnovne škole Jelkovec gđa. Renata Flajhar, direktor marketinga, prodaje i komunikacija GNK Dinamo g. Tomislav Rukavina te predsjednik Vijeća Gradske četvrti Sesvete g. Stjepan Kezerić, uslijedio je djeci najzanimljiviji dio – aktivacija i edukacija.

Svi su prisutni odradili kratko istezanje i zagrijavanje, održano je predavanje o važnosti zdrave prehrane i doručka, a održana je i prezentacija pravilnog sjedenja. Za veselje i smijeh kojeg nije nedostajalo tijekom promocije dodatno se pobrinuo I Plavko, a na kraju druženja djeci su podijeljene voćke, suveniri i novi kalendari.

Kako je sve izgledalo pogledajte u fotogaleriji.

  • +9
Dinamo u društvu djece predstavio kalendar za 2018. godinu naziva Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Marko Prpic/PIXSELL