dubrovnik u šoku

Poginuo je mladi hrvatski reprezentativac u futsalu Andro Zarač

19.08.2019 u 12:06

Bionic
Reading

Mladi hrvatski reprezentativac u futsalu i igrač MNK Square, Andro Zarač (19) poginuo je u prometnoj nesreći kod Dubrovnika u ponedjeljak rano ujutro

Noćas nešto iza ponoći, poginuo je Andro Zarač, rođen 6. siječnja 2000. godine. Zauvijek je zaklopio oči na Batahovini. Kako javlja Dubrovački vjesnik, pozlilo mu je dok se vozio na motoru iz pravca Dubrovnika prema Sustjepanu. Neslužbeno se doznaje kako je razlog nesreće zatajenje srca. Andro je bio sportaš. Član Malonogometnog kluba Square.

Bio je igrač koji je prošle godine imao debi u dresu hrvatske malonogometne reprezentacije do 19 godina, koji je debi za prvu momčad Square imao nekoliko mjeseci prije, i to u 1. kolu sezone 2017./18. protiv Uspinjače u Gospinom polju.

Tresao je suparničke mreže u toj svojoj prvoj prvoligaškoj sezoni u dresu prve momčadi, kao i u tom svom prvom nastupu za reprezentaciju Hrvatske do 19 godina (bio je dvostruki strijelac u pobjedi 6:5 protiv Makedonije u Karlovcu). Bio je i jedan od ključnih igrača kadetske momčadi Squarea, koja je 2017. osvojila broncu na državnom prvenstvu.